1000 TIKLAMA 80 TL HEMEN KAYIT OL. 5 KAT DAHA FAZLA KAZAN

 Burdan kayıt ol



Loadurl   Burdan kayıt ol

Loadurl, cashat sitesi ile beraber kullanıldığında 1k gösterime 50 TL den fazla para kazandırıyor. İkisini bir kullanmanızı tavsiye ediyorum, ancak sadece birisini de kullanabilirsiniz her iki şekilde de en kazançlı link kısaltma siteleri bunlar.
Bu link kısaltma sitesi sonradan artaştırmalarımız sonucu eklenmiştir PayPal gibi bir çok ödeme ağıyla para çekmeniz mümkün, minimum ödeme miktarı ise 5$ bu miktar oldukça iyi ve hiç bir tarih beklemeden paranızı çekebilirsiniz.

 Shrinkearn  – BGBG 3.5$

Shrinkearn benim uzun süredir kullandığım en güzel ödeme oranına sahip sitelerin başında yer alıyor. Türkiye için BGBG (Bin Gösterim Başına Gelir) yaklaşık 9 dolar (47 TL)  bunun üstüne çıkabiliyor, altına da inebiliyor. Ancak, bende şuana kadar 6.98$ altına inmedi. Gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir site.
Link kısaltma siteleri arasında Türkiye’ye en fazla ödeme yapan siteler Arap siteleri Shrinkearn da bir Arap sitesi olduğunda oldukça yüksek ödeme yapıyor Türkiye için. Min. ödeme limiti ise PayPal ile 1$ ve bu başka sitede karşılaşamayacağınız bir ödeme oranı.

Trlink
Kayıt Ol    1000 Tık 20-10 TL arası

Not
Herhangi ir uyarısı yok

Yorumlar